Beste Bathmense ondernemer,

In samenwerking met Filmhuis Cinebat organiseren wij op de vooravond van Koningsdag ‘Film op de Brink’. Dit jaar kan heel Bathmen genieten van de film: Mamma Mia, here we go again!

Als Oranjecommissie vinden wij het belangrijk om samen te werken met de Bathmense ondernemers! Daarom bieden wij u dit jaar naast de mogelijkheid te adverteren, ook de mogelijkheid tot sponsoring.

In tegenstelling tot voorgaande jaren heeft u nu de keuze uit een tweetal mogelijkheden:

  • Advertentie; uw advertentie wordt voorafgaande aan de film getoond op het bioscoopscherm van 8 bij 3 meter. Deze zal gepresenteerd worden vanuit PowerPoint en iedere dia zal meerdere malen voorbijkomen. Kosten € 25,00 per dia.
  • Sponsoring in aanloop van én op de avond zelf; uw logo is niet alleen zichtbaar voorafgaand aan de film, maar ook tijdens alle eerdere reclame-uitingen (zoals advertenties in de Bathmense Krant, banners in het dorp, flyers, etc.). Kosten € 50,00 per logo.

Wilt u gebruik maken van de avertentiemogelijkheid, dan ontvangen wij graag voor 19 april uw advertentie/logo/foto’s in een hoge resolutie. Inclusief eventuele bijbehorende teksten en een voorstel tot opmaak. Maakt u gebruik van de sponsormogelijkheid, dan ontvangen wij graag voor 23 maart uw logo in een hoge resolutie. U kunt dit mailen naar pr@oranjecommissiebathmen.nl.

Daarnaast willen wij ook onder de aandacht brengen dat er dit jaar tijdens de kleedjesmarkt voor jong en oud een rad van fortuin georganiseerd wordt. Om dit tot een succes te maken, vragen wij, ook u, om een (kleine) prijs te doneren. Uiteraard zal tijdens het rad van fortuin kenbaar gemaakt worden door wie de desbetreffende prijs mogelijk is gemaakt.

Wilt u doneren voor het rad van fortuin en heeft u al een idee hoe…? Dan ontvangen wij graag een mailtje op bovenstaand emailadres. Anders komen wij graag op 6 april bij u langs om e.e.a. toe te lichten (en een eventuele prijs op te halen).

 Voor eventuele vragen kunt u uiteraard ook terecht bij het bovenstaande emailadres. 

Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *