Oud Hollandse spelen tijdens Koningsdag!

Het is januari en Koningsdag lijkt nog ver weg, maar 27 april is het zo weer.
Nieuw op Koningsdag dit jaar…. Nou… nieuw… Terug van weggeweest kunnen we beter zeggen! De Oud Hollandse spelen.
In de middag van Koningsdag zal er in het centrum van Bathmen volop gestreden worden tussen diverse teams. Ze gaan de strijd aan op diverse onderdelen. Hierbij te denken aan: touwtrekken, Jenga XXL, het gatenkaasspel, spijkerbroek hangen, hooivork darten en hoe kan het ook anders koekhappen.

De onderdelen zijn dusdanig samengesteld dat jong en oud in hetzelfde team kunnen deelnemen. Je kunt dus deelnemen als buurt, straat, voetbalteam, vriendengroep noem het maar op! Stel je team samen en geef je op via info@oranjecommissiebathmen.nl. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en de mogelijkheden om het inschrijfgeld van €7,50 te voldoen.

Aanmelden kan tot en met 2 april via het genoemde emailadres. We verwelkomen jullie graag als één van de teams op Koningsdag