De kaarten voor de voorstelling 3 en 4 april is gestart!
De kaarten zijn te koop via onderstaande link:
Kaarten 3 april
Kaarten 4 april

Vrijdag 3 en zaterdag 4 april spelen de Plattelands Jongeren Bathmen de reprise van dit prachtige stuk in het kader van 75 jaar vrijheid.

ANNE FRANK & IK (ANNE FRANK & ME) Toneelstuk in drie bedrijven geschreven door Cherie Bennett & Jeff Gottesfeld, vertaling Maja Reinderman. In het Amerika van het jaar 1997 wordt in de klas van Nicole Burns, een 14-jarige scholiere, het “Dagboek van Anne Frank” behandeld. Er gaan geruchten dat het boek niet door Anne Frank zelf geschreven is en dat alles wat er met de joden in de Tweede Wereldoorlog gebeurd is op zijn minst schromelijk overdreven wordt. Nicole weet niet wat ze er van denken moet, ze houdt zich liever bezig met hiphop dansen. Dan, nadat de jongen van haar dromen haar hart gebroken heeft, wordt ze aangereden door een auto. Terwijl ze bewusteloos is, verhuist haar geest naar het Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog, waar zij als dochter in een joods gezin al die verschrikkelijke dingen zelf meemaakt. Op het transport naar een concentratiekamp ontmoet zij Anne Frank. Als zij naderhand terugkeert naar het heden en bijkomt in een Amerikaans ziekenhuis, kijkt zij heel anders tegen de dingen aan.