Het zijn nog steeds vreemde tijden. Zolang COVID-19 rondwaart kan er weinig georganiseerd worden. Dit geldt ook voor Koningsdag 2021.
Toch zal Koningsdag 2021 niet ongemerkt voorbijgaan.

Er worden activiteiten georganiseerd welke “Corona proof” zijn. Op zowel landelijk als lokaal niveau voor jong en oud. Op landelijk niveau is er bijvoorbeeld om 16:30 uur een Nationale toast.

Lokaal gaat de “Oranjecommissie Bathmen” dan ook een aantal activiteiten organiseren.

Zo organiseren wij op Koningsdag een online lunch. Tijdens het nuttigen van de lunch testen we uw kennis over het Koninklijk Huis en vieringen van Koningsdagen / Koninginnedagen in Bathmen uit het verleden.Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk individueel wordt ingeschreven. Als gezin of enkel individu maakt niet uit. De lunch begint om 12 uur.
Kunnen wij op uw medewerking en deelname rekenen?

Wilt u deelnemen? Aanmelden kan via: https://oranjecommissiebathmen.nl/lunch/


Na aanmelding ontvangt u alle informatie over het deelnemen. Teven zal er dan een link gestuurd worden. Via deze link kunt u zien welke ingrediënten nodig zijn en kan een kleurplaat worden gedownload.
Vlak voor Koningsdag ontvangt u een link om op Koningsdag mee te doen met de online lunch, samen met de andere deelnemers. Laat andere deelnemers zien hoe mooi u de tafel gedekt heeft. Om er toch een klein beetje oranje feestje van te maken zou het leuk zijn om iets van oranje aan trekken.


We hopen op zoveel mogelijk deelnemers! Zodat we toch samen Koningsdag kunnen vieren